Print
fursecuri simple pe o tavă tapetată cu aluminiu

Rețetă fursecuri simpli cu unt

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pentru a prepara o grămadă de fursecuri simpli cu unt n-ai nevoie de prea multe ingrediente și nici timp, rețeta fiind una ușoară. Cei care sunt mai pretențioși și nu doresc să mânânce fursecuri simpli, recomand să adăugați diverse topping-uri cum ar fi gem, siropuri, fulgi de ciocolată.


Informații:

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 20 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 47 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Persia

Ingrediente:

250 g făină.

250 g unt.

200 g zahăr (puteți pune mai mult/puțin după gust).

1 linguriță bicarbonat de sodiu.

jumătate de linguriță praf de copt.

1 ou.

1 linguriță extract de vanilie.


Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un castron mic puneți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt (amestecați).

2. Într-un castron mare amestecați untul și zahărul până când se omogenizează. Bateți oul și extractul de vanilie. Treptat adaugă restul ingredientelor și amestecă.

3. Rulați aluatul să aibă formă de bile și așezați bilele pe foi de copt neunse.

4. Coaceți timp de 8-10minute sau până când devin aurii. Odată ce s-au copt ar fi de preferat să le lași pe tavă timp de două minute.

Note

Perfecți la micul dejun alături de o cafea sau un pahar de lapte.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII