Print
fursecuri simple pe o tavă tapetată cu aluminiu
buton-print buton-pinterest

Rețetă fursecuri cu unt

O rețetă clasică de fursecuri cu unt care necesită doar câteva ingrediente obișnuite. Sunt ușor de preparat și personalizat, numai buni de servit la cafea sau cu diverse toppinguri delicioase.

info

  • Author: Alexandra
  • Timp Preparare: 20 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 47 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Persia

Ingrediente:

250 g făină.

250 g unt.

200 g zahăr (puteți pune mai mult/puțin după gust).

1 linguriță bicarbonat de sodiu.

jumătate de linguriță praf de copt.

1 ou.

1 linguriță extract de vanilie.

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 190°C. Într-un castron pune făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt apoi amestecă. Într-un castron mare, amestecă untul cu zahărul până se omogenizează.
  2. Bate oul împreună cu extractul de vanilie, treptat adaugă restul ingredientelor în castronul mare și amestecă până se omogenizează. Formează din aluat bile de mărimi egale și tasează-le, așează-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Coace fursecurile aprox. 8-10 minute sau până când devin aurii.

Note

Poți să înlocuiești zahărul cu îndulcitori naturali cum ar fi mierea sau siropul de arțar.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 fursec
  • Calorii: 100kcal
  • Zahăr: 8g
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 6g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 12g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru AlexandraAlexandra

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star