
Rețetă fursecuri cu unt de arahide
Descriere:
Dacă ai pe acasă niște unt cu arahide și încă câteva ingrediente poți cu ușurință să-ți prepari fursecuri cu unt de arahide, un desert simplist.
Informații:
- Preparare: 2 min
- Gătire: 10 min
- Timp total: 12 min
- Cantitate: 18 porții
- Categorie: Desert
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
250g unt de arahide.
180g făină.
120g unt nesărat la temperatura camerei.
50–70g zahăr brun.
3g praf de copt.
1 ou mare.
1 linguriță extract de vanilie.
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2. Într-un bol se cerne făina, se adaugă praful de copt și se amestecă.
3. Adaugă untul de arahide și zahărul iar cu ajutorul unui mixer amestecă conținutul până se omogenizează. Opțional poți să adaugi 2-3g de sare. Ulterior adaugă oul și extractul de vanilie, amestecă până se omogenizează.
4. Tapetați o tavă cu folie de copt, formează din aluat niște biluțe pe care le vei așeza să aibă puțină distanță între ele pe tavă.
5. Apasă deasupra fursecurilor cu o furculiță (vertical și orizontal), coaceți timp de 10 minute sau până când sunt gata.
NoteDacă untul de arahide nu este sărat, adăugați puțină sare în aluat.
Fursecurile trebuie lăsate să se odihnească o vreme.
Dacă untul de arahide nu este sărat, adăugați puțină sare în aluat.
Fursecurile trebuie lăsate să se odihnească o vreme.