Print
fursecuri cu nucă de cocos unii peste alții
buton-print buton-pinterest

Rețetă fursecuri cu nucă de cocos

Dacă iubești gustul nucii de cocos, atunci aceste fursecuri cu nucă de cocos sunt pentru tine. Sunt ușor de preparat, fursecurile vor avea o textură crocantă și poți să le personalizezi cu ușurință.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

200g făină.

100g fulgi de nucă de cocos.

100g zahăr.

5g praf de copt.

80ml ulei floarea soarelui.

2 ouă.

30ml lapte.

12 vârfuri cuțit de sare.

esență de vanilie (opțional).

100g zahăr tos + 50g zahăr pudră.

Mod de preparare:

  1. Cerne într-un castron făina și praful de copt apoi adaugă fulgii de cocos, zahărul, sarea și amestecă cu un tel să se combine.
  2. Adaugă ouăle, uleiul și laptele apoi amestecă cu o lingură/spatulă până obții un aluat omogen. Îți recomand să îl frămânți vreo 3-4 minute.
  3. Pune zahărul tos și zahărul pudră în farfurii diferite. Formează din aluat biluțe de mărimea unei nuci, tăvălește biluțele prin zahărul tos apoi prin zahărul pudră. După ce le-ai învelit, lasă-le la frigider aprox. 25-30 de minute.
  4. Preîncălzește cuptorul la 180°C, pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacele aprox. 13-15 minute. Servește.

Note

Poți să adaugi bucăți de ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte în aluat, merge de minune cu cocosul.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos și nu uita să votezi rețeta!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star