Print
desert rapid fara coacere pe o tavă

Rețetă desert rapid fără coacere

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Ți-ar fi trecut prin cap să-ți prepari un desert rapid fără coace dar n-ai avut ideei? Nu-i stres, cu câteva ingrediente poți să-ți prepari ceva bun să-ți gâdile papilele gustative.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Timp total: 15 min
  • Cantitate: 14 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 banane.

câteva nuci sau migdale (aprox. 50g).

1 lingură de cacao.

4 linguri fulgi de cocos.

fulgi de cocos pentru decorat.


Mod de preparare:

  1. Feliează bananele (clar, aruncă coaja), taie nucile/migdalele mărunt. Pasează bananele cu o furculiță sau robot vertical, adaugă cacao peste și 4 linguri fulgi de cocos, nucile/migdalele mărunțite. Amestecă cu o furucliță aprox. 3-5 minute să se combine compoziția.
  2. Formează biluțe, trece-le prin cocos și așează-le pe un platou. Servește sau lasă preparatul la frigider să se întărească.
Note

Dacă nu ești fanul nucilor sau migdalelor, poți să le înlocuiești cu ciocolată tăiată în bucățele mici.

Dacă bananele nu sunt suficient de dulci, poți să adaugi o lingură de miere în compoziție.

Acest desert este ideal pentru cei care urmează o dietă vegană sau vegetariană deoarece nu conține ingrediente de origine animală.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII