Print
cremă de zmeură pentru prăjitură
buton-print buton-pinterest

Rețetă cremă de zmeură pentru tort

Cu doar patru ingrediente și 10 minute poți să-ți faci o cremă de zmeură pentru tort pe care o poți întinde pe blat, decora sau pur și simplu să o mânânci.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 6-8 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

250g mascarpone.

150g zmeură.

80100g sau după gust zahăr/zahăr vanilat.

esență de vanilie după gust sau orice altă esență.

Mod de preparare:

  1. Mixează zmeura într-un blender, separat într-un castron mixează cu mixerul crema mascarpone aprox. 1-2 minute, adaugă zmeura și esența de vanilie (amestecă 1-2 min). Adaugă zahărul, mixează până obții o consistență pufoasă. Întinde crema pe blat-ul rece, lasă prăjitura la frigider și servește după aprox. 2 ore.

Note

Poți să-ți pregătești un blat simplu din 4 ouă, copt la 180°C aprox. 20-25 minute și să întinzi crema pe el când acesta se răcește.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star