Rețetă cremă de zmeură pentru tort
Cu doar patru ingrediente și 10 minute poți să-ți faci o cremă de zmeură pentru tort pe care o poți întinde pe blat, decora sau pur și simplu să o mânânci.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 6-8 porții
- Categorie: Desert
- Bucătărie: European
Ingrediente:
250g mascarpone.
150g zmeură.
80–100g sau după gust zahăr/zahăr vanilat.
esență de vanilie după gust sau orice altă esență.
Mod de preparare:
- Mixează zmeura într-un blender, separat într-un castron mixează cu mixerul crema mascarpone aprox. 1-2 minute, adaugă zmeura și esența de vanilie (amestecă 1-2 min). Adaugă zahărul, mixează până obții o consistență pufoasă. Întinde crema pe blat-ul rece, lasă prăjitura la frigider și servește după aprox. 2 ore.
Note
Poți să-ți pregătești un blat simplu din 4 ouă, copt la 180°C aprox. 20-25 minute și să întinzi crema pe el când acesta se răcește.