Rețetă cremă de brânză pentru prăjituri
Crema de brânză cu unt este potrivită pentru mai multe tipuri de deserturi. Se poate folosi ca umplutură pentru tortul cu morcovi, tort de vanilie, de lămâie, de asemenea merge foarte bine și cu tortul de ciocolată. Se prepară ușor, cel mai important lucru fiind ca înainte de a folosi ingredientele, în special untul și crema de brânză să le lăsați la temperatura camerei pentru a avea o textură moale.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Desert
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
230g cremă de brânză.
30g unt 80% grăsime.
35g zahăr pudră.
1 linguriță de esență de vanilie.
Mod de preparare:
- Puteți face această cremă de brânză cu mixerul sau manual cu un tel. Untul și crema de brânză trebuie să fie la temperatura camerei. Pentru început, amestecăm crema de brânză și untul până devine o cremă omogenă.
- Când am obținut crema omogenă adăugăm zahărul pudră și esența de vanilie. Amestecăm ușor cu o lingură până se încorporează zahărul complet (dacă am amesteca cu mixerul zahărul ar zbura peste tot). După ce am încorporat zahărul, mixăm totul bine până devine o cremă pufoasă.
- Puteți folosi crema de brânză imediat sau să o păstrați la frigider acoperită până la 5 zile. Dacă o luați de la frigider, lăsați-o 15 minute să ajungă la temperatura camerei și amestecați din nou rapid foarte bine înainte de a o folosi.
Note
Crema de brânză o puteți folosi ca umplutură pentru o mulțime de deserturi.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 350kcal
- Zahăr: 15g
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 31g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 17g
- Fibre: 0
- Proteine: 4g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.