Rețetă cremă de brânză pentru prăjituri

Curs: DesertBucătărie: AmericaDificultate: Ușor
Porții

1

porții
Timp preparare

00:10

minute
Calorii

357

cal

Crema de brânză cu unt este foarte potrivită pentru mai multe tipuri de deserturi. O puteți folosi ca umplutură pentru tortul cu morcovi, tort de vanilie, de lămâie, de asemenea merge foarte bine și împreună cu tortul de ciocolată. Această rețetă este foarte ușor de preparat, fiind important ca înainte de a folosi ingredientele, în special untul și crema de brânză, trebuie lăsate la temperatura camerei pentru a avea o textură moale.

Ingrediente:

  • 230g cremă de brânză.

  • 30g unt 80% grăsime.

  • 35g zahăr pudră.

  • 1 linguriță de esență de vanilie.

Mod de preparare:

  • Puteți face această cremă de brânză cu mixerul sau manual cu un tel. Untul și crema de brânză trebuie să fie la temperatura camerei. Pentru început, amestecăm crema de brânză și untul până devine o cremă omogenă.
  • Când am obținut crema omogenă adăugăm zahărul pudră și esența de vanilie. Amestecăm ușor cu o lingură până se încorporează zahărul complet (dacă am amesteca cu mixerul zahărul ar zbura peste tot). După ce am încorporat zahărul, mixăm totul bine până devine o cremă pufoasă.
  • Puteți folosi crema de brânză imediat sau să o păstrați la frigider acoperită până la 5 zile. Dacă o luați de la frigider, lăsați-o 15 minute să ajungă la temperatura camerei și amestecați din nou rapid foarte bine înainte de a o folosi.

Note:

  • Crema de brânză o puteți folosi ca umplutură pentru o mulțime de deserturi.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.