Print
crema de brânză într-un bol

Rețetă cremă de brânză pentru prăjituri

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Crema de brânză cu unt este potrivită pentru mai multe tipuri de deserturi. Se poate folosi ca umplutură pentru tortul cu morcovi, tort de vanilie, de lămâie, de asemenea merge foarte bine și cu tortul de ciocolată. Se prepară ușor, cel mai important lucru fiind ca înainte de a folosi ingredientele, în special untul și crema de brânză să le lăsați la temperatura camerei pentru a avea o textură moale.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp total: 10 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

230g cremă de brânză.

30g unt 80% grăsime.

35g zahăr pudră.

1 linguriță de esență de vanilie.


Mod de preparare:

  1. Puteți face această cremă de brânză cu mixerul sau manual cu un tel. Untul și crema de brânză trebuie să fie la temperatura camerei. Pentru început, amestecăm crema de brânză și untul până devine o cremă omogenă.
  2. Când am obținut crema omogenă adăugăm zahărul pudră și esența de vanilie. Amestecăm ușor cu o lingură până se încorporează zahărul complet (dacă am amesteca cu mixerul zahărul ar zbura peste tot). După ce am încorporat zahărul, mixăm totul bine până devine o cremă pufoasă.
  3. Puteți folosi crema de brânză imediat sau să o păstrați la frigider acoperită până la 5 zile. Dacă o luați de la frigider, lăsați-o 15 minute să ajungă la temperatura camerei și amestecați din nou rapid foarte bine înainte de a o folosi.
Note

Crema de brânză o puteți folosi ca umplutură pentru o mulțime de deserturi.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII