Print
clătite fără gluten pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă clătite fără gluten

Dacă eviți glutenul, poți să-ți faci niște clătite fără gluten absolut delicioase. Rețeta este simplă și rapidă, potrivită pentru cei care caută o gustare dulce sau doresc un mic dejun diferit.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 lingură oțet de mere.

1 cană lapte vegetal sau apă.

2 căni făină de ovăz fără gluten.

1 banană.

2 lingurițe praf de copt.

1/2 linguriță de bicarbonat și scorțișoară.

3 linguri sirop de agave sau arțar, miere, zahăr pudră.

2g sare.

vanilie (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează. Încălzește o tigaie antiaderentă, prăjește clătitele la foc mediu pe ambele părți și servește cu umplutura ta preferată.

Note

Poți să le servești cu gem, jeleu, iaurt cu arome, fructe proaspete sau să adaugi în aluat scorțișoară, coajă de lămâie rasă, cacauă sau ciocolată.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos și nu uita să votezi rețeta!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star