
Rețetă bruschete cu nuci și miere
Descriere:
În general lumea se așteaptă la bruschete cu roșii, nu la bruschete cu nuci și miere. Este de înțeles, în principiu preparatul este un desert care se poate consuma dis-de-dimineață pentru un flux consistent de energie.
Informații:
- Preparare: 5 min
- Timp total: 5 min
- Cantitate: 2 porții
- Categorie: Desert / Mic dejun
- Bucătărie: European
Ingrediente:
2 felii de pâine neagră sau de secară.
miezul a trei nuci.
150g urdă dulce.
1 linguriță sau lingură de miere.
coajă de lămâie rasă sau scorțișoară (opțional).
Mod de preparare:
- Toacă sâmburii de nucă mărunt sau mediu și prăjește pâinea. Amestecă într-un bol urda cu o linguriță plină de miere, scorțișoară (opțional) și nuca mărunțită până când se omogenizează. Împarte compoziția pe fiecare pâine.
NoteDacă dorești, poți adaugi 1-2g sare în compoziție și să răzuiești coaja de la o portocoală.
Deasupra poți să adaugi diverse fructe precum banane, coacăze, zmeură etc.
Dacă dorești, poți adaugi 1-2g sare în compoziție și să răzuiești coaja de la o portocoală.
Deasupra poți să adaugi diverse fructe precum banane, coacăze, zmeură etc.