Print
batoane bounty de casă într-o tavă
buton-print buton-pinterest

Rețetă bounty de casă

Recreați gustul clasic de bounty de casă din copilărie folosind această rețetă simplă. Este ușor de făcut, bun pentru momentele în care dorești să servești o gustare dulce sau vrei să oferi un cadou dulce.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 20 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Marea Britanie

Ingrediente:

150g fulgi de cocos.

150ml lapte condensat.

25g unt.

250g ciocolată.

esență de vanilie (opțional).

Mod de preparare:

  1. Topește untul, pune-l într-un bol împreună cu laptele condensat și amestecă cu o spatulă până când se omogenizează. Adaugă fulgii de cocos, amestecă până se combină bine.
  2. Umezește-ți degetele cu puțină apă, formează din compoziția de mai sus niște batoane sau ce forme dorești, când ai terminat, lasă-le să se întărească la frigider aprox. 8 minute.
  3. Topește ciocolata, trece bounty-ul prin ele și lasă-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt sau pe un grătar să se întărească ciocolata pe ele. Servește sau păstrează-le într-un recipient care se închide ermetic.

Note

**vanilie: Poți adăuga o linguriță de esență de vanilie în amestecul de nucă cu cocos pentru a-i da un gust subtil de vanilie.

Poți să le decorezi cu fulgi de cocos, migdale sau alune de pădure dar există mult mai multe variante.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 68kcal
  • Zahăr: 5g
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 4.3g
  • Grăsimi Sat: 2.4g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 7g
  • Fibre: 0.6g
  • Proteine: 0.6g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star