Print
batoane bounty de casă într-o tavă
buton-print buton-pinterest

Rețetă bounty de casă

Poți să-ți faci bounty de casă folosind această rețetă simplă cu doar patru ingrediente și puțin timp. Practic este un desert clasic, practic cu un gust excepțional.

info

 • Author: Oana
 • Preparare: 20 min
 • Timp Total: 20 min
 • Porții: 8 porții
 • Categorie: Desert
 • Bucătărie: Marea Britanie

Ingrediente:

150g fulgi de cocos.

150ml lapte condensat.

25g unt.

250g ciocolată.

esență de vanilie (opțional).

Mod de preparare:

 1. Topește untul, pune-l într-un bol împreună cu laptele condensat și amestecă cu o spatulă până când se omogenizează. Adaugă fulgii de cocos, amestecă până se combină bine.
 2. Umezește-ți degetele cu puțină apă, formează din compoziția de mai sus niște batoane sau ce forme dorești, când ai terminat, lasă-le să se întărească la frigider aprox. 8 minute.
 3. Topește ciocolata, trece bounty-ul prin ele și lasă-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt sau pe un grătar să se întărească ciocolata pe ele. Servește sau păstrează-le într-un recipient care se închide ermetic.

Note

**vanilie: Poți adăuga o linguriță de esență de vanilie în amestecul de nucă cu cocos pentru a-i da un gust subtil de vanilie.

Poți să le decorezi cu fulgi de cocos, migdale sau alune de pădure dar există mult mai multe variante.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos și nu uita să votezi rețeta!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

  Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star