Print
fursecuri făcute la friteuza pe aer pe o tavă

Rețetă fursecuri la air fryer

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Cu un air fryer poți să-ți prepari fursecuri cu puține calorii. Vor fi crocanți dar totuși moi, suficient de dulci exact așa cum ar trebui să fie niște fursecuri. Poți folosi gem de zmeură ca și topping dar puteți folosi și altceva.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 25 min
  • Cantitate: 10 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

240g făină.

60g cremă de brânză.

2-3 linguri de îndulcitor cu conținut scăzut de calorii.

1 ou.

1 linguriță de praf de copt.

gem de zmeură.


Mod de preparare:

1. Amestecă făina, crema de brânză, îndulcitorul, oul și praful de copt într-un castron până când se formează un aluat umed.

2. Puneți bolul în congelator până când aluatul se răcește și puteți forma bile din aluat, aproximativ 20 de minute.

3. Preîncălziți air fryer-ul la 200°C, conform instrucțiunilor producătorului. Nu uitați să puneți hârtie de copt în recipientul friteuzei.

4. Formează din aluat 10 bile și aranjează-le pe foaia de copt. Apăsați cu degetul în mijlocul fiecărui fursec. Puneți 1 linguriță de gem în fiecare adâncitură.

5. Fursecurile sunt gata când marginile sunt aurii, acest lucru îl vei observa în cca 7 minute.

6. Răciți complet fursecurile înainte de a servi, dacă nu faceți acest lucru vor fi foarte sfărămicioase.

Note

Vă recomand să încercați și cu gem de afine.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII