Print
supă cremă de leurdă de post
buton-print buton-pinterest

Supă cremă de leurdă de post

Pregătește-ți o supă cremă de leurdă de post folosind doar câteva ingrediente. Este ușor de preparat iar ingredientele sunt simple însă supa este sațioasă.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 25 min
  • Timp Total: 35 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 ceapă albă sau roșie mărunțită.

1 lingură de ulei de floarea soarelui.

250g cartofi.

120150g leurdă tocată mărunt.

1L supă de legume sau apă.

1 lingură de bulion.

zeamă de lămâie după gust.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Călește într-o oală ceapa în lingura de ulei încins. Călește puțin și cartofii apoi adaugă supa de legume/apa. Când cartofii au fiert, adaugă leurda și las-o să fiarbă aprox. 4-5 minute. Trece supa prin blender, adaugă zeamă de lămâie și asezoneaz-o. Servește.
Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100ml
  • Calorii: 61kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 0
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 14.2g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 0
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star