Print
supă de oase într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă supă de oase simplă

Supa de oase trebuie fiartă pentru cele mai bune rezultate timp de 24 de ore pentru a extrage toate mineralele și vitaminele.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 24 ore
  • Timp Total: 24 ore
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

4,8-5l apă.

2,5kg oase cu măduvă (miel, vită etc).

2 linguri oțet.

Mod de preparare:

  1. Pune oasele într-o oală, adaugă apa peste ele și fierbe-le la foc mic împreună cu două linguri de oțet timp de 24 ore. Este recomandat să preparați această supă folosind o oală sub presiune (cuctă).

Note

Fierberea minimă este de 16 ore, cel mai recomandat este totuși să o fierbeți 24 de ore. Timpul îndelungat de fierbere ajută la extragerea proteinelor, antioxidanților, amino-acizilor și a mineralelor.

Înainte să pui oasele la fiert, poți să le rumenești la cuptor. Acest lucru va da o aromă și culoare mai intensă supei tale de oase.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 220kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 10g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star