
Rețetă supă de oase simplă
Supa de oase trebuie fiartă pentru cele mai bune rezultate timp de 24 de ore pentru a extrage toate mineralele și vitaminele.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Gătire: 24 ore
- Timp Total: 24 ore
- Porții: 20 porții
- Categorie: Supe
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
4,8-5l apă.
2,5kg oase cu măduvă (miel, vită etc).
2 linguri oțet.
Mod de preparare:
- Pune oasele într-o oală, adaugă apa peste ele și fierbe-le la foc mic împreună cu două linguri de oțet timp de 24 ore. Este recomandat să preparați această supă folosind o oală sub presiune (cuctă).
Note
Fierberea minimă este de 16 ore, cel mai recomandat este totuși să o fierbeți 24 de ore. Timpul îndelungat de fierbere ajută la extragerea proteinelor, antioxidanților, amino-acizilor și a mineralelor.
Înainte să pui oasele la fiert, poți să le rumenești la cuptor. Acest lucru va da o aromă și culoare mai intensă supei tale de oase.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 220kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 10g
- Fibre: 0
- Proteine: 10g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.