Print
gazpacho spaniol într-o farfurie pe o masă
buton-print buton-pinterest

Rețetă gazpacho spaniol

Poți să îți pregătești supă gazpacho folosind doar câteva ingrediente. Este ușor de preparat, se servește rece și poate fi personalizată în funcție de preferințe.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: Spania

Ingrediente:

5 roșii bine coapte.

1/2 ardei gras roșu.

1 castravete sau avocado/brânză feta.

1/2 ceapă roșie.

1 ou.

150g pâine.

1 lingură sos tabasco sau orice sos iute.

100ml oțet de vin alb.

2 linguri ulei de măsline sau floarea soarelui.

sare și piper după gust.

busuioc sau mentă (opțional).

Mod de preparare:

  1. Fierbe oul cinci minute și curăță-l de coajă; spală legumele și taie-le bucăți mari. Înmoaie pâinea în apă și amestecă cu oțet.
  2. Pune toate ingredientele în blender. Pasează-le până obții o cremă fluidă și omogenă apoi pune preparatul la frigider să stea aproximativ o oră.
  3. Servește supa gazpacho rece decorată, după gust, cu fâșii subțiri de dovlecel, ceapă roșie și felii de roșii.

Note

Poți să experimentezi și cu alte condimente precum chimen, coriandru.

Dacă dorești, poți să servești gazpacho cu creveți ferți la abur, crutoane date cu usturoi.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 180kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 8g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 22g
  • Fibre: 3g
  • Proteine: 4g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star