
Rețetă sandwich cu spanac
Poți să-ți prepari pentru micul dejun un sandwich cu spanac, ouă și roșii. Rețeta este versatilă și ușor de personalizat în funcție de preferințele tale. Rețeta scrisă prezintă versiunea light.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Gătire: 5 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 2 porții
- Categorie: Mic Dejun
- Bucătărie: România
Ingrediente:
170ml albușuri de ou.
2 chifle normale sau din cereale integrale.
100g frunze de spanac.
2 felii de roșii.
2–3 felii de salam (opțional).
Mod de preparare:
- Gătiți albușurile de ou într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când devin opace, aproximativ 4 minute.
- Prăjiți chiflele, împarte albușurile gătite și pune-le în sandwich. Adaugă spanacul, feliile de roșii, salamul (opțional) și ești gata pentru micul dejun.
Note
Dacă optați să adăugați salam, sosuri, vă recomand să încercați să adăugați și brânză.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 150kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 5g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 15g
- Fibre: 2g
- Proteine: 9g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.