Print
sandvis cu branza topita la tigaie pe o farfurie

Sandviș cu brânză topită la tigaie

Pregătește-ți un sandviș cu brânză topită la tigaie folosind maxim 4 ingrediente. Rețeta este una ușoară și numai bună să-ți gâdile papilele gustative la prânz sau micul dejun.

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 15 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Prânz / Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

30g unt, împărțit în trei părți egale.

2 felii de pâine.

24 felii de brânză cheddar sau gouda, emmental.

sare după gust.

Mod de preparare:

  1. Topește o bucată de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Rumenește feliile de pâine până obții o culoare aurie-palidă aprox. 2 minute doar pe o parte.
  2. Pune brânza cheddar pe pâine, închide sandvișul. Adaugă 1 bucată de unt, redu focul și gătește sandvișul pe ambele părți până brânza s-a topit. Presează uneori sandvișul, gătește-l până obții o culoare aurie-maronie. Sărează deasupra, servește.

Note

Poți să adaugi în sandviș șuncă, bacon crocant sau piept de pui prăjit dar și avocado pentru o textură cremoasă.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 250g
  • Calorii: 554kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 1510mg
  • Grăsimi: 45g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 22g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 17g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.