Sandviș cu brânză topită la tigaie
Pregătește-ți un sandviș cu brânză topită la tigaie folosind maxim 4 ingrediente. Rețeta este una ușoară și numai bună să-ți gâdile papilele gustative la prânz sau micul dejun.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Gătire: 15 min
- Timp Total: 20 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Prânz / Mic dejun
- Bucătărie: European
Ingrediente:
30g unt, împărțit în trei părți egale.
2 felii de pâine.
2–4 felii de brânză cheddar sau gouda, emmental.
sare după gust.
Mod de preparare:
- Topește o bucată de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Rumenește feliile de pâine până obții o culoare aurie-palidă aprox. 2 minute doar pe o parte.
- Pune brânza cheddar pe pâine, închide sandvișul. Adaugă 1 bucată de unt, redu focul și gătește sandvișul pe ambele părți până brânza s-a topit. Presează uneori sandvișul, gătește-l până obții o culoare aurie-maronie. Sărează deasupra, servește.
Note
Poți să adaugi în sandviș șuncă, bacon crocant sau piept de pui prăjit dar și avocado pentru o textură cremoasă.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 250g
- Calorii: 554kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 1510mg
- Grăsimi: 45g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 22g
- Fibre: 1g
- Proteine: 17g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.