Print
sandwich cald cu cașcaval pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă sandwich cald cu cașcaval

Pregătește-ți sandwich cald cu cașcaval folosind doar câteva ingrediente. Rețeta este ușoară și poate fi făcută foarte rapid, lucru bun când vrei să servești prânzul sau micul dejun rapid.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 5 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic deun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

2 felii de pâine.

2 felii de cașcaval sau tofu.

Unt.

1 cățel de usturoi (opțional).

Mod de preparare:

  1. Unge ambele felii de pâine cu unt apoi pune cașcavalul și „închide” sandwich-ul. Unge feliile de pâine deasupra, prăjește-le într-o tigaie până s-au rumenit; aici dacă dorești, poți să le freci cu cățelul de usturoi. Servește.

Note

Dacă dorești, poți să adaugi peste unt condimente precum piper negru, oregano sau boia de ardei.

Poți să o servești cu roșii, ardei copți sau șuncă.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 340kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Carbohidrați: 30g
  • Fibre: 3g
  • Proteine: 15g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star