Print
Ovăz cu zmeură și unt de arahide
buton-print buton-pinterest

Ovăz cu zmeură și unt de arahide

Pregătește-ți ovăz cu zmeură și unt de arahide folosind această rețetă ușoară. Este ușor de personalizat și făcut, trebuie doar să-l pregătești cu o zi înainte.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun / Prânz
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

80g zmeură sau mix fructe de pădure fresh/congelate.

150ml apă sau lapte.

50g fulgi de ovăz.

1 linguriță de miere sau sirop de arțar.

1 lingură de unt de arahide.

1 vârf de cuțit de sare.

Mod de preparare:

  1. Combină ovăzul, laptele sau apă și zmeura sau fructele de pădure împreună cu un vârf de cuțit de sare. Transferă amestecul într-un borcan/bol și lasă-l la frigider peste noapte.
  2. A doua zi, adaugă mierea și untul de arahide. Servește.

Note

Pentru acest ovăz peste noapte, poți să adaugi în compoziție iaurt, să-l servești cu fructe proaspete, nuci sau semințe, pudră proteică.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 345kcal
  • Zahăr: 9g
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 12g
  • Grăsimi Sat: 3g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 44g
  • Fibre: 8g
  • Proteine: 11g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star