Ovăz cu zmeură și unt de arahide
Pregătește-ți ovăz cu zmeură și unt de arahide folosind această rețetă ușoară. Este ușor de personalizat și făcut, trebuie doar să-l pregătești cu o zi înainte.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Mic dejun / Prânz
- Bucătărie: European
Ingrediente:
80g zmeură sau mix fructe de pădure fresh/congelate.
150ml apă sau lapte.
50g fulgi de ovăz.
1 linguriță de miere sau sirop de arțar.
1 lingură de unt de arahide.
1 vârf de cuțit de sare.
Mod de preparare:
- Combină ovăzul, laptele sau apă și zmeura sau fructele de pădure împreună cu un vârf de cuțit de sare. Transferă amestecul într-un borcan/bol și lasă-l la frigider peste noapte.
- A doua zi, adaugă mierea și untul de arahide. Servește.
Note
Pentru acest ovăz peste noapte, poți să adaugi în compoziție iaurt, să-l servești cu fructe proaspete, nuci sau semințe, pudră proteică.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 1 porție
- Calorii: 345kcal
- Zahăr: 9g
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 12g
- Grăsimi Sat: 3g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 44g
- Fibre: 8g
- Proteine: 11g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.