Print
suc de leurdă într-un pahar
buton-print buton-pinterest

Suc de leurdă

Pregătește-ți suc de leurdă folosind doar două ingrediente. Rețeta este ușoară și poți să consumi acest suc în orice moment al zilei pentru a te bucura de proprietățile sale.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 2 ore
  • Timp Total: 2 ore
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Băuturi
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

50g de leurdă (aprox. 1 legătură).

2 pahare de apă călduță.

Mod de preparare:

  1. Frunzele de leurdă se spală bine apoi se toacă mărun cu cuțitul sau cu ajutorul unui robot de bucătărie/blender. Adaugă peste ele apă călduță și lasă-le la macerat câteva ore, filtrează apoi lichidul printr-un tifon și se consumă direct sau se lasă la frigider.

Note

Dacă dorești un suc mai concentrat, mărește cantitatea de leurdă.

Poți jongla cu timpul de macerare, mai puțin sau mai mult în funcție de intensitatea dorită.

Dacă dorești, poți să adaugi o frunză de mentă sau suc de lămâie în timpul macerării.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100ml
  • Calorii: 61kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 0
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 0
  • Fibre: 0
  • Proteine: 0
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

1 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

  1. Avatar pentru mari

    mari

    asa am invatat sa il fac si eu de la bunica