Suc de leurdă
Pregătește-ți suc de leurdă folosind doar două ingrediente. Rețeta este ușoară și poți să consumi acest suc în orice moment al zilei pentru a te bucura de proprietățile sale.
- Timp Preparare: 2 ore
- Timp Total: 2 ore
- Porții: 2 porții
- Categorie: Băuturi
- Bucătărie: European
Ingrediente:
50g de leurdă (aprox. 1 legătură).
2 pahare de apă călduță.
Mod de preparare:
- Frunzele de leurdă se spală bine apoi se toacă mărun cu cuțitul sau cu ajutorul unui robot de bucătărie/blender. Adaugă peste ele apă călduță și lasă-le la macerat câteva ore, filtrează apoi lichidul printr-un tifon și se consumă direct sau se lasă la frigider.
Note
Dacă dorești un suc mai concentrat, mărește cantitatea de leurdă.
Poți jongla cu timpul de macerare, mai puțin sau mai mult în funcție de intensitatea dorită.
Dacă dorești, poți să adaugi o frunză de mentă sau suc de lămâie în timpul macerării.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100ml
- Calorii: 61kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 0
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 0
- Fibre: 0
- Proteine: 0
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.