Print
salata de ceapa turceasca pe o farfurie

Rețetă salată turcească

Salata turcească este ușor de preparat și poți să o servești ca garnitură, antreu sau chiar întinsă peste pâine. Este plină de culoare și arome fresh.

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Salate / Antreu
  • Bucătărie: Turcia

Ingrediente:

2 roșii.

1 ceapă roșie.

1 ardei gras roșu.

1 lingură piure de roșii sau bulion.

1 lingură ulei de măsline sau floarea soarelui.

1 lingură oțet din vin roșu.

23 fire de pătrunjel tocat.

coriandru, sare și paprika după gust.

1 cățel de usturoi (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingrediente la robot, asezonează și mixează până când toate ingredientele sunt tocate mărunt. Lăsați la frigider măcar o oră înainte de a servi.

Note

Dacă dorești ca acest preparat să fie iute, adaugă ardei iute sau chiar sos chilly.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 40kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 2g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 5g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 1g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.