Rețetă salată turcească
Salata turcească este ușor de preparat și poți să o servești ca garnitură, antreu sau chiar întinsă peste pâine. Este plină de culoare și arome fresh.
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Total: 15 min
- Porții: 2 porții
- Categorie: Salate / Antreu
- Bucătărie: Turcia
Ingrediente:
2 roșii.
1 ceapă roșie.
1 ardei gras roșu.
1 lingură piure de roșii sau bulion.
1 lingură ulei de măsline sau floarea soarelui.
1 lingură oțet din vin roșu.
2–3 fire de pătrunjel tocat.
coriandru, sare și paprika după gust.
1 cățel de usturoi (opțional).
Mod de preparare:
- Pune toate ingrediente la robot, asezonează și mixează până când toate ingredientele sunt tocate mărunt. Lăsați la frigider măcar o oră înainte de a servi.
Note
Dacă dorești ca acest preparat să fie iute, adaugă ardei iute sau chiar sos chilly.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 40kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 2g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 5g
- Fibre: 1g
- Proteine: 1g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.