Rețetă roșii umplute cu mozzarella
Roșii umplute cu mozzarella sunt potrivite pentru deschiderea unei cine la un eveniment formal. Roșiile delicioase, gustul de brânză pungent combinat cu busioc vor crea o explozie de arome și stimula apetitul.
- Timp Preparare: 02:00
- Timp Gătire: 00:15
- Timp Total: 02:15
- Porții: 18 porții
- Categorie: Antreuri & Gustări
- Bucătărie: România
Ingrediente:
200g de mozzarella proaspătă, tăiată în cubulețe mici.
3 lingurițe de ulei de măsline extravirgin.
frunze de busuoic.
1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă.
18 roșii cherry
Mod de preparare:
- Într-un bol mediu, amestecați brânza, uleiul, busuiocul, coaja de lămâie rasă și asezonează cu sare și piper. Pune amestecul în frigider pentru cel puțin două ore, maxim 4.
- Spală roșiile și taie fiecare roșie în jumătate. Cu ajutorul unei lingurițe scoateți interiorul afară, presară cu sare și lasă-le pe o hârtie să se scurgă timp de 15 minute.
- Umple fiecare jumătate de roșie cu amestecul de brânză și aranjează-le pe o tavă. Serviți imediat sau înveliți roșiile cu folie de aluminiu și păstrați-le la frigider până la două ore.
Note
Alături de aceste roșii pe platoul vostru recomand puiul crispy.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 82kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0.3g
- Grăsimi: 6g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 3g
- Fibre: 0
- Proteine: 3g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.