Print
crutoane cu cascaval pe o tava
buton-print buton-pinterest

Rețetă crutoane cu cașcaval

Pentru un aperitiv reușit poți să servești crutoane cu cașcaval, vor stimula pofta de mâncare dar sunt și perfecte dacă îți dorești pur și simplu să-ți faci o gustare.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 7 min
  • Timp Total: 17 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Aperitiv / Gustare
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

crutoane câte dorești.

unt cât să ungi cu un strat subțire crutoanele.

cașcaval mărunțit sau tăiat de mărimea crutoanelor.

usturoi și verdețuri (opțional, vezi note).

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C. Unge crutoanele deasupra cu un strat subțire de unt apoi pune-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt.
  2. Pune cașcavalul deasupra crutoanelor și lasă-le în cuptorul încins până când cașcavalul se înmoaie (aprox 5-7 minute). Se servesc calde.

Note

Dacă optezi să folosești usturoi și verdețuri, poți să zdrobești usturoiul împreună cu cașcavalul ras, untul și verdeața (pătrunjel, mărar) într-un bol (odată zdrobite ingredientele, amestecă bine). Unge apoi fiecare cruton și lasă-l la cuptor până când cașcavalul se topește (aprox 5-7 minute).

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 350kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 20g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 30g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 10g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star