Rețetă crutoane cu cașcaval
Pentru un aperitiv reușit poți să servești crutoane cu cașcaval, vor stimula pofta de mâncare dar sunt și perfecte dacă îți dorești pur și simplu să-ți faci o gustare.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Gătire: 7 min
- Timp Total: 17 min
- Porții: 20 porții
- Categorie: Aperitiv / Gustare
- Bucătărie: European
Ingrediente:
crutoane câte dorești.
unt cât să ungi cu un strat subțire crutoanele.
cașcaval mărunțit sau tăiat de mărimea crutoanelor.
usturoi și verdețuri (opțional, vezi note).
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200°C. Unge crutoanele deasupra cu un strat subțire de unt apoi pune-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt.
- Pune cașcavalul deasupra crutoanelor și lasă-le în cuptorul încins până când cașcavalul se înmoaie (aprox 5-7 minute). Se servesc calde.
Note
Dacă optezi să folosești usturoi și verdețuri, poți să zdrobești usturoiul împreună cu cașcavalul ras, untul și verdeața (pătrunjel, mărar) într-un bol (odată zdrobite ingredientele, amestecă bine). Unge apoi fiecare cruton și lasă-l la cuptor până când cașcavalul se topește (aprox 5-7 minute).
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 350kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 20g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 30g
- Fibre: 0
- Proteine: 10g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.