Print
crenvursti în foietaj cumpărat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt
buton-print buton-pinterest

Rețetă crenvursti în foietaj

Pregătește-ți crenvurști în foietaj în aluat cumpărat sau făcut în casă, în funcție de preferințe. Rețeta este una ușoară și sunt gata foarte repede!

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 25 min
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

8 crenvursti

1 gălbenuș.

Aluat de foietaj de casă sau magazin

Mod de preparare:

  1. Taie foaia de aluat fâșii de 1cm lățime. Învelește crenvurstii în fâșiile tăiate până îi acoperi complet.
  2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, așează crenvursti astfel încât să aibă spațiu între ei. Unge-i cu un gălbenuș folosind o pensulă de bucătărie; gătește-i la 180°C aproximativ 10 minute.

Note

Dacă dorești, poți să ungi aluatul pe interior cu puțin ketchup sau să experimentezi cu condimente la alegere.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 180kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 20g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 5g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star