Rețetă crenvursti în foietaj
Pregătește-ți crenvurști în foietaj în aluat cumpărat sau făcut în casă, în funcție de preferințe. Rețeta este una ușoară și sunt gata foarte repede!
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Gătire: 10 min
- Timp Total: 25 min
- Porții: 8 porții
- Categorie: Aperitiv
- Bucătărie: European
Ingrediente:
8 crenvursti
1 gălbenuș.
Aluat de foietaj de casă sau magazin
Mod de preparare:
- Taie foaia de aluat fâșii de 1cm lățime. Învelește crenvurstii în fâșiile tăiate până îi acoperi complet.
- Tapetează o tavă cu hârtie de copt, așează crenvursti astfel încât să aibă spațiu între ei. Unge-i cu un gălbenuș folosind o pensulă de bucătărie; gătește-i la 180°C aproximativ 10 minute.
Note
Dacă dorești, poți să ungi aluatul pe interior cu puțin ketchup sau să experimentezi cu condimente la alegere.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 1 porție
- Calorii: 180kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 20g
- Fibre: 0
- Proteine: 5g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.