Rețetă ciuperci pane
Gătește ciuperci pane cu ușurință folosind doar câteva ingrediente. Poți să le servești cu sos de usturoi sau maioneză și să le personalizezi în funcție de preferințele tale.
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Gătire: 15 min
- Timp Total: 30 minutes
- Porții: 3 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: Franța
Ingrediente:
300g ciuperci champignon sau portobello, shiitake, pleurotus.
2 ouă.
100g făină și 100g pesmet.
1 vârf de cuțit sare.
Mod de preparare:
- Curăță și spală ciupercile, dacă vrei feliează-le sau gătește-le așa întregi dacă-s micuțe. Pune într-un bol ouăle și sarea apoi bate-le până se omogenizează.
- Trece ciupercile prin făină, ou apoi prin pesmet. Încinge ulei într-o tigaie și prăjește-le până se rumesc, scoate-le pe un servețel de hârtie pentru a scăpa de excesul de ulei. Servește.
Note
Dacă dorești poți să adaugi condimentele tale preferate în pesmet pentru un plus de aromă.
Poți să adaugi niște usturoi pisat în ouă atunci când le bați pentru omogenizare.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 1 porție
- Calorii: 250kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 12g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 20g
- Fibre: 2g
- Proteine: 10g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.