Print
bulete de cașcaval pe un platou
buton-print buton-pinterest

Rețetă bulete de cașcaval

Poți să gătești bulete de cașcaval și să-l servești ca aperitiv sau la cină ca fel principal. Ușor de făcut, au o crustă crocantă și un interior moale, cremos cu o aromă bogată de brânză. Se pot servi calde sau reci alături de sosul tău preferat.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 25 min
  • Timp Total: 40 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Cină / Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

500g cașcaval ras (mozzarela, brânză de burduf).

23 ouă.

45 linguri făină.

1 vârf de cuțit praf de copt.

sare după gust.

12 căței de usturoi pisați (opțional).

mărar & pătrunjel tocat (opțional).

Mod de preparare:

  1. Amestecă ingredientele până când compoziția nu se mai lipește de mâini. Formează biluțe medii de mărimi egale (vezi că se umflă în timpul prăjitului).
  2. Prăjește-le în baie de ulei până se rumenesc frumos apoi scoate-le pe o farfurie tapetată cu hârtie pentru a elimina excesul de ulei. Servește-le reci sau calde.

Note

Poți să servești bulete cu cașcaval alături de mujdei, sos de smântână cu mirodenii sau ketchup.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 2 bulete
  • Calorii: 250kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 500mg
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 10g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 15g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 15g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star