Print
bulete de cașcaval pe un platou
buton-print buton-pinterest

Rețetă bulete de cașcaval

Poți să servești bulete de cașcaval la cină sau alături de alte preparate pe un platou. Este ușor de făcut, au o crustă crocantă și un interior moale, cremos.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 25 min
  • Timp Total: 40 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Cină / Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

500g cașcaval ras (mozzarela, brânză de burduf etc).

23 ouă.

45 linguri făină.

1 vârf de cuțit praf de copt.

sare după gust.

12 căței de usturoi pisați (opțional).

mărar & pătrunjel tocat (opțional).

Mod de preparare:

  1. Amestecă ingredientele până când compoziția nu se mai lipește de mâini. Formează biluțe medii de mărimi egale (vezi că se umflă în timpul prăjitului).
  2. Prăjește-le în baie de ulei până se rumenesc frumos apoi scoate-le pe o farfurie tapetată cu hârtie pentru a elimina excesul de ulei. Servește-le reci sau calde.

Note

Poți să le servești alături de un sos de iaurt cu usturoi sau smântână cu diverse verdețuri.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star