Print
biscuiți fără gluten și zahăr într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă biscuiți fără gluten și zahăr

Pregătește-ți biscuiți fără gluten și zahăr cu susan dacă îți dorești un snack delicios și simplu. Rețeta este ușoară, poți să-i personalizezi cum dorești tu.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 20 min
  • Timp Total: 35 min
  • Porții: 14 porții
  • Categorie: Gustare
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 cartof dulce mediu.

3 pahare de făină de ovăz fără gluten sau de cocos.

sare după gust.

nuci, migdale (opțional).

susan.

Mod de preparare:

  1. Spală cartoful dulce și fierbe-l în coajă. După ce a fiert, lasă-l să se răcească și decojește-l apoi pasează-l într-un bol.
  2. Toarnă treptat peste el făina între timp ce amesteci pentru a omogeniza ingredientele și obții un aluat nelipicios (dacă este prea moale aluatul, adaugă mai multă făină).
  3. Întinde aluatul cu sucitorul, presară susan peste aluat apoi taie aluatul cu pahar/cuțitul pentru a obține ce forme dorești. Coace biscuiții la cuptor aprox. 20 de minute la 180°C

Note

Păstrează-i într-un recipient care se închide ermetic într-un loc răcoros și uscat.

Dacă doreti, poți elimina susanul și să adaugi în compoziție eritritol, ștevia sau miere.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 280kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 12g
  • Grăsimi Sat: 2g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 40g
  • Fibre: 5g
  • Proteine: 5g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star