Print
bake rolls cu usturoi
buton-print buton-pinterest

Rețetă bake rolls cu usturoi

Servește bake rolls cu usturoi ca și starter sau gustare, în principiu rețeta este una ușoară fără nebunii. În maxim 20 de minute ai terminat tărăboiul și ești gata pe poziții să servești ceva bun.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 14 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

baghetă veche de 2 zile.

ulei de măsline sau de floarea soarelui.

sare, praf de usturoi sau usturoi, piper cayenne (opțional), boia de ardei (opțional), chimen (opțional).

Mod de preparare:

  1. Taie bagheta felii subțiri și egale (aprox 2-3mm). Unge rondelele cu un strat subțire de ulei (poți folosi spray cu ulei).
  2. Pune o foaie de copt peste o tavă, așează rondelele și asezonează-le. Dacă optezi să nu folosești praf de usturoi pur și simplu freacă usturoiul de pâine. Pune rondelele la copt timp de 10 minute la 150°C.

Note

Poți să le depozitezi într-un borcan cu capac ferit de razele soarelui, în cămară spre exemplu.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 260kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 200mg
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Carbohidrați: 40g
  • Fibre: 2g
  • Proteine: 4g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star