Rețetă aperitiv cu șuncă și cașcaval
Pregătește un aperitiv cu șuncă și cașcaval simplu. Este perfect pentru a impresiona invitații și ușor de făcut, se poate personaliza în funcție de preferințe.
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Total: 15 min
- Porții: 13 porții
- Categorie: Aperitiv
- Bucătărie: European
Ingrediente:
5–7 felii de cașcaval feliat.
5–6 felii de șuncă afumată.
puțin unt sau cremă de brânză.
măsline sau roșii cherry, ardei, rucola etc (opțional).
Mod de preparare:
- Taie cașcavalul și șunca dreptunghiuri sau triunghiuri de mărimi egale. Unge cașcavalul cu unt sau cremă de brânză (untul/crema de brânza va lipi ingredientele între ele). Pune salam, cașcaval, salam, cașcaval și termini cu cașcaval. Lasă-le la frigider și așează peste ele ceva mai greu pentru a presa aperitivul.
Note
Pune deasupra lor măsline sau roșii cherry, ardei ce dorești tu.. înfinge o scobitoare prin leguma aleasă și aperitiv.
Dacă dorești, poți să îl lași la cuptor aprox. 8-10 minute până cașcavalul se topește ușor.