Print
aperitiv cu șuncă și cașcaval pe un platou
buton-print buton-pinterest

Rețetă aperitiv cu șuncă și cașcaval

Pregătește un aperitiv cu șuncă și cașcaval simplu. Este perfect pentru a impresiona invitații și ușor de făcut, se poate personaliza în funcție de preferințe.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 13 porții
  • Categorie: Aperitiv
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

57 felii de cașcaval feliat.

56 felii de șuncă afumată.

puțin unt sau cremă de brânză.

măsline sau roșii cherry, ardei, rucola etc (opțional).

Mod de preparare:

  1. Taie cașcavalul și șunca dreptunghiuri sau triunghiuri de mărimi egale. Unge cașcavalul cu unt sau cremă de brânză (untul/crema de brânza va lipi ingredientele între ele). Pune salam, cașcaval, salam, cașcaval și termini cu cașcaval. Lasă-le la frigider și așează peste ele ceva mai greu pentru a presa aperitivul.

Note

Pune deasupra lor măsline sau roșii cherry, ardei ce dorești tu.. înfinge o scobitoare prin leguma aleasă și aperitiv.

Dacă dorești, poți să îl lași la cuptor aprox. 8-10 minute până cașcavalul se topește ușor.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star