Știucă cu vin alb la cuptor

Recipe by AlexandraCourse: CinăCuisine: RomâniaDifficulty: Mediu
Porții

3

servings
Preparare

10

minutes
Gătire

1

hour 
Calorii

300

kcal

Știucă cu vin alb la cuptor, o rețetă bună pentru o cină cu familia sau pentru o întâlnire romantică. Știuca este peștele meu favorit, prefer să-l gătesc conform acestei rețete deoarece este foarte rapid.

Ingrediente:

  • două sau trei știuci.

  • 3, 4 morcovi mari.

  • 1 legătură de pătrunjel.

  • 2 cepe.

  • 200ml vin alb.

  • 2 foi de dafin.

  • o jumătate de lămâie.

  • 2 roșii mici sau medii.

  • 2 căței de usturoi.

  • sare, piper.

Mod de preparare:

  • Curăță peștii de solzi și mucus.
  • Într-o cratiță vom pune ingredientele. Taie morcovii rondele, ceapa cuburi medii, pune sare și piper după gust și foile de dafin. Adaugă apă, vinul, pătrunjelul, stoarce lămâia, adaugă roșiile tăiate felii și usturoiul. Peștii trebuie tăiați bucăți potrivite, nici mari nici mici. Pune la cuptor până când prind o culoare gold-maroniu.

Note:

  • Opțional poți să-ți faci pe lângă o porție de cartofi pai.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.