Salată grecească (cu feta)

Recipe by AlexandraCourse: CinăCuisine: GreciaDifficulty: Ușor
Porții

1

servings
Preparare

5

minutes
Calorii

320

kcal

Salată grecească cu feta, o salată simplă dar extraordinar de bună. Vă recomand o excursie în piață, să vă luați legumele proaspete. Vă recomand să aveți ulei de măsline, dar nu-i neaparat o problemă dacă folosiți ulei normal. Această salată este potrivită pentru micul dejun sau chiar cină, brânza o face foarte consistentă.

Ingrediente:

  • 1 roșie.

  • 2 castraveciori.

  • 1 ceapă roșie, mică (cam 20gr).

  • câteva măsline fără sâmburi.

  • 1 felie de brânză feta (de capră).

  • 1 lingură ulei de măsline sau normal.

  • 1 lingură suc de lămâie.

  • sare și oregano.

Mod de preparare:

  • Pregătește un bol și începe prin a tăia roșia și castraveții bucăți mai mari. Taie ceapa rondele sau foarte mărunt, măslinele felii sau rondele; apoi le poți adăuga în bol și presăra cu puțină sare, nu uitați să amestecați.
  • Într-un pahar pune uleiul, sucul de lămâie, oregano și amestecați. Apoi puteți turna amestecul peste salată.
  • Așezați deasupra o felie mai groasă de feta sau sfarâmă brânza și amestecă. Decorează cu măsline și pătrunjel și servește.

Note:

  • Opțional poți adăuga și ardei iute.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.