Print
șnițele de pui pe o farfurie cu hârtie
buton-print buton-pinterest

Rețetă snițele de pui

În principiu, șnițelele de pui sunt o alegere populară și foarte ușor de făcut atunci când îți dorești să pregătești o masă rapidă și delicioasă. Ușor de personalizat, crocante, merg cu diverse garnituri la alegere precum salate, pireu, mazăre etc.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 25 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp Total: 45 min
  • Porții: 12 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

piept de pui.

23 ouă.

făină.

pesmet.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de pui felii de mărimi egale, dacă dorești poți să le bați cu ciocanul de bucătărie. Pune feliile într-un vas și asezonează-le cu sare și piper după gust.
  2. Sparge ouăle într-un vas, opțional adaugă 1 vârf de cuțit sare și cu o furculiță amestecă-le aprox. 1-2 minute. Pune făina și pesmetul în farfurii diferite.
  3. Trece feliile de carne prima dată prin făină, ou, pesmet și prăjește-le 2-3 minute pe fiecare parte sau până când devin aurii. Scoate șnițelele de pui pe o farfurie cu hârtie pentru a elimina surplusul de ulei. Când ți-ai făcut un strat de șnițele, pune hârtie deasupra lor și următoarele șnițele. Servește.

Note

Pentru mai multă varietate, poți adăuga și alte condimente (ex. paprika, cimbru, busuioc) în făina sau pesmet.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star