Print
șnițele de pui pe o farfurie cu hârtie

Rețetă snițele de pui

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

În principiu, șnițelele de pui sunt o alegere populară și foarte ușor de făcut atunci când îți dorești să pregătești o masă rapidă și delicioasă. Ușor de personalizat, crocante, merg cu diverse garnituri la alegere precum salate, pireu, mazăre etc.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 25 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp total: 45 min
  • Cantitate: 12 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

piept de pui.

23 ouă.

făină.

pesmet.

sare și piper după gust.


Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de pui felii de mărimi egale, dacă dorești poți să le bați cu ciocanul de bucătărie. Pune feliile într-un vas și asezonează-le cu sare și piper după gust.
  2. Sparge ouăle într-un vas, opțional adaugă 1 vârf de cuțit sare și cu o furculiță amestecă-le aprox. 1-2 minute. Pune făina și pesmetul în farfurii diferite.
  3. Trece feliile de carne prima dată prin făină, ou, pesmet și prăjește-le 2-3 minute pe fiecare parte sau până când devin aurii. Scoate șnițelele de pui pe o farfurie cu hârtie pentru a elimina surplusul de ulei. Când ți-ai făcut un strat de șnițele, pune hârtie deasupra lor și următoarele șnițele. Servește.
Note

Pentru mai multă varietate, poți adăuga și alte condimente (ex. paprika, cimbru, busuioc) în făina sau pesmet.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII