Print
șnițel vienez pe o farfurie albă

Rețetă șnițel vienez de vită

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă dorești să-ți faci acasă șnițel vienez să știi că nu-i greu de preparat și că n-ai nevoie de enorm de multe ingrediente. Vor ieși crocanți și fragezi, perfecți alături de garnitura aleasă.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 5 porții
  • Categorie: Cină / Tutoriale
  • Bucătărie: Austria

Ingrediente:

45 bucăți carne de vițel (pulpă).

2 ouă sau mai multe dacă ai nevoie.

făină albă.

pesmet.

ulei cât să poți prăji snițelul.

sare și piper negru după gust.


Mod de preparare:

  1. Feliează carnea să aibă o grosime de aproximativ 1,5-2cm apoi bate-le cu ciocanul de șnițele pe fiecare parte până când devin subțiri dar atenție să nu le rupeți. Condimentează carnea cu sare și piper după gust.
  2. Ai nevoie de trei farfurii adânci. Bate într-una ouăle cu puțină sare, iar în una pune făină și în cealaltă pesmet. Trece prima dată carnea prin făină, ou apoi pesmet.
  3. Prăjește șnițelul până se rumenește pe fiecare parte, apoi pune-le pe o farfurie care are deasupra un șervețel de hârtie. Când nu mai ai loc, pune alt șervețel de hârtie deasupra șnițelelor și continuă, șervețelele vor lua excesul de ulei.
Note

Poți să asezonezi carnea și cu cimbru.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII