șaorma de pui, tortilii umplute cu pui, mirodenii și sos
Print

Rețetă șaorma de pui (rețetă keto)

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Acordă o notă rețetei.)

Încarc…

Informativ

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 20 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 35 min
  • Cantitate: 2 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Mediteraneană

Descriere

Pentru cei care urmați o dietă keto puteți cu ușurință să încludeți șaorma de pui cu condimente mediteraneene. Se prepară rapid, potrivită pentru cină deoarece menține programul urmat mai variat.


Ingrediente:

700g de coapse de pui dezosate, tăiate în fâșii de 2,5cm.

1/2 linguriță de chimen măcinat.

1/2 linguriță de coriandru măcinat.

1/2 linguriță de piper cayenne.

1/4 linguriță de scorțișoară măcinată.

1/2 linguriță de piper negru.

1/2 linguriță de boia.

1 linguriță de sare de mare nerafinată.

2 linguri (30ml) de ulei de măsline.


Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 218°C.

2. Într-un castron mare, combinați chimenul, coriandrul, boiaua, scorțișoara, piperul, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine. Adaugă puiul și acoperă-l bine cu amestecul făcut.

3. Pe o tavă, puneți o foaie de copt și așezați puiul. Coaceți până când puiul este gata, dar încă suculent, aproximativ 15 minute.

Note

Recomand să folosiți lipie făcută din făină integrală.

Ai folosit rețeta noastră?

Publică o imagine pe instagram, tag @pezona.ro cu hashtag-ul #potșieu să vedem ce ți-a ieșit!

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII

Expune-ți părerea despre rețetă

Înainte de a posta, accepți politica de confidențialitate ?