
Rețetă ruladă de carne tocată la cuptor cu parmezan
Alături de piure, sos de ciuperci sau alte garnituri simple poți să servești ruladă de carne tocată făcută la cuptor. Mix-ul de condimente și parmezanul vor da textură și un gust intens cărnii.
- Preparare: 10 min
- Gătire: 30 min
- Timp Total: 40 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: Italia
Ingrediente:
450g carne tocată.
60g de pesmet.
100g parmezan ras sau după gust.
2 ouă mari.
1 linguriță de sos Worcestershire sau sos de soia.
1 cățel de usturoi, tocat.
busuioc, oregano, rozmarin, pătrunjel, cimbru, praf de usturoi, sare, piper negru după gust.
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200°C. Într-un bol pune carnea tocată, brânza parmezan, ouăle, sosul Worcestershire sau cel de soia, usturoiul și condimentele apoi amestecă bine.
- Pune carnea tocată într-o tavă de pâine tapetată cu hârtie de copt. Coaceți rulada de carne tocată până când nu mai este roz în centru, în general carnea este gata în 30 de minute.
Note
Vă recomand să serviți alături de piure sau fasole la metru.