Iată o rețetă simplă și delicioasă de pulpe de pui la cuptor în stil românesc. Vor ieși fragede, suculente cu o piele crocantă. Condimentele sunt comune și regăsite prin orice bucătărie, nimic complicat pentru o cină de succes.
8 pulpe de pui.
2 linguri ulei de măsline/floarea soarelui.
1 linguriță de sare.
1 linguriță de piper negru.
1 linguriță de praf de usturoi.
1 linguriță de praf de ceapă.
1 linguriță de boia.
1/4 linguriță de pudră de chili (opțional).
Puiul trebuie gătit până când nu mai vezi pete de sânge în jurul oaselor și până când se desprinde de pe os și este fraged & suculent.
Uneori dau carnea de pe os jos și o folosesc la salate și sandvișuri.
Puteți folosi această rețetă și pentru pulpe dezosate, timpii de gătire pot diferii.
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.