Print
pulpe de pui fierte și prăjite cu garnitură de fasole verde într-o farfurie albă
buton-print buton-pinterest

Rețetă pulpe de pui fierte și prăjite

O altă modalitate delicioasă și ușoară de a prepara pulpe de pui. Vor fi crocante și fragede, numai bune pentru o cină rapidă și ușoară în familie. Apa se poate folosi pentru a prepara o supă, iar dacă ești nehotărât/ă în privința garniturii, vezi la note niște recomandări.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 25 min
  • Timp Gătire: 20 min
  • Timp Total: 45 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

6 bucăți pulpe de pui.

sare, piper, cimbru, chilly după gust.

2 linguri ulei de floarea soarelui sau ulei de măsline.

Mod de preparare:

  1. Pune puiul la fiert, lasă-l să fiarbă aprox. 25-30 de minute. Scoate-l, lasă-l să se răcească (vezi în note ce poți face cu apa).
  2. Pune uleiul într-o tigaie, când acesta s-a încins adaugă pulpele (se prăjesc la foc mediu) și asezonează-le pe ambele părți. Prăjește pulpele aprox. 20 de minute (10min pe fiecare parte) sau până acestea devin aurii/crocante. Servește.

Note

Poți folosi apa în care pulpele au fiert pentru supă, trebuie doar să o strecori și poți să-ți prepari o supă bună.

Puteți servi puiul alături de orez, salată verde, bulgur, fasole verde, cușcuș sau orice altă garnitură doriți.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 180kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 9g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Carbohidrați: 0
  • Fibre: 0
  • Proteine: 25g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star