Print
pulpe de pui cu ceapă și muștar

Rețetă pulpe de pui cu ceapă și muștar

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă dorești să serveși o cină aromată, poți prepara pulpe de pui cu ceapă și muștar. În sine, rețeta are nevoie de puține ingrediente și nu este una complicată.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 60 min
  • Timp total: 1 oră 10 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

4 pulpe de pui dezosate.

100g ceapă (de preferat roșie).

2 linguri de muștar.

sare și condimente la alegere după gust.


Mod de preparare:

  1. Din ceapă trebuie să faci un piure cu ajutorul unui tocător. Amestecă piureul de ceapă cu muștarul, adaugă puțin ulei (măsline de preferat sau floarea soarelui) dacă e nevoie (în caz că compoziția nu este foarte fluidă).
  2. Sărează și unge carnea cu piureul de ceapă. Lasă carnea să absoarbă ingredientele la frigider minim 2 ore, recomandat peste noapte.
  3. Așează carnea pe o tavă, să aibă cât de cât distanță între ele. Pune tava la copt la 200°C aprox o oră. Vă recomand să întoarceți carnea măcar odată pentru o rumenire uniformă.
Note

Dacă v-a mai rămas din pireul de ceapă, puteți să îl serviți alături de preparat.

Poți să servești ca garnitură zucchini făcut la tigaie sau fasole la metru sau orice altceva dorești.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII