Print
pulpe de pui cu ceapă și muștar
buton-print buton-pinterest

Rețetă pulpe de pui cu ceapă și muștar

Dacă dorești să serveși o cină aromată, poți prepara pulpe de pui cu ceapă și muștar. În sine, rețeta are nevoie de puține ingrediente și nu este una complicată.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 60 min
  • Timp Total: 1 oră 10 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

4 pulpe de pui dezosate.

100g ceapă (de preferat roșie).

2 linguri de muștar.

sare și condimente la alegere după gust.

Mod de preparare:

  1. Din ceapă trebuie să faci un piure cu ajutorul unui tocător. Amestecă piureul de ceapă cu muștarul, adaugă puțin ulei (măsline de preferat sau floarea soarelui) dacă e nevoie (în caz că compoziția nu este foarte fluidă).
  2. Sărează și unge carnea cu piureul de ceapă. Lasă carnea să absoarbă ingredientele la frigider minim 2 ore, recomandat peste noapte.
  3. Așează carnea pe o tavă, să aibă cât de cât distanță între ele. Pune tava la copt la 200°C aprox o oră. Vă recomand să întoarceți carnea măcar odată pentru o rumenire uniformă.

Note

Dacă v-a mai rămas din pireul de ceapă, puteți să îl serviți alături de preparat.

Poți să servești ca garnitură zucchini făcut la tigaie sau fasole la metru sau orice altceva dorești.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star