Rețetă pulpe de pui cu ceapă și muștar
Dacă dorești să serveși o cină aromată, poți prepara pulpe de pui cu ceapă și muștar. În sine, rețeta are nevoie de puține ingrediente și nu este una complicată.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Gătire: 60 min
- Timp Total: 1 oră 10 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: România
Ingrediente:
4 pulpe de pui dezosate.
100g ceapă (de preferat roșie).
2 linguri de muștar.
sare și condimente la alegere după gust.
Mod de preparare:
- Din ceapă trebuie să faci un piure cu ajutorul unui tocător. Amestecă piureul de ceapă cu muștarul, adaugă puțin ulei (măsline de preferat sau floarea soarelui) dacă e nevoie (în caz că compoziția nu este foarte fluidă).
- Sărează și unge carnea cu piureul de ceapă. Lasă carnea să absoarbă ingredientele la frigider minim 2 ore, recomandat peste noapte.
- Așează carnea pe o tavă, să aibă cât de cât distanță între ele. Pune tava la copt la 200°C aprox o oră. Vă recomand să întoarceți carnea măcar odată pentru o rumenire uniformă.
Note
Dacă v-a mai rămas din pireul de ceapă, puteți să îl serviți alături de preparat.
Poți să servești ca garnitură zucchini făcut la tigaie sau fasole la metru sau orice altceva dorești.