Print
porumb copt pe o farfurie

Rețetă porumb copt la cuptor electric

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă ai poftă de porumb copt cu unt dar n-ai timp să-ți faci un foc afară, poți opta să-l faci la cuptor electric. Îl condimentezi rapid, îl lași să se coacă apoi este numai bun de mâncat.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 35 min
  • Timp total: 40 min
  • Cantitate: 10 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Global

Ingrediente:

porumb fiert dar unii nu-l fierb înainte ( vedeți notele atunci ).

unt cât să ungi fiecare bucată.

sare, piper, chili, chimen, coriandru și alte ierburi aromatice la alegere.


Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul electric la 200 de grade iar între timp scoate porumbul din apă și șterge-l. Unge porumbul cu unt și condimentează-l.
  2. Poți să-l pui direct pe grila cuptorului sau pe o tavă tapetată cu aluminiu, dar dacă alegi să-l pui pe o tavă va trebui din când în când să-l mai rotești pentru a se coace uniform.
  3. Lasă-l la copt 30-35 de minute sau mai mult în funcție de gustul tău.
Note

Dacă ai un soi fraged de porumb și ai mai mult timp liber la dispoziție, poți să-l pui la cuptor și fără să-l fierbi în avans dar va trebui să-l lași mai mult la copt.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII