Print
paste carbonara cu kaizer într-o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă paste carbonara cu kaizer

Pregătește paste carbonara cu kaizer și surprinde-ți familia sau prietenii. Rețeta este ușor de făcut iar dacă ești pe grabă în maxim jumătate de oră ești gata. Pastele sunt cremoase și aromate, numa bune.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 15 min
  • Timp Total: 25 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

300g paste.

200g kaizer.

4 ouă.

100g parmezan sau pecorino romano, grada padano etc.

sare și piper după gust.

busuioc, pătrunjel sau alte mirodenii (opțional).

Mod de preparare:

  1. Fierbe pastele împreună cu o linguriță de sare. Între timp ce pastele fierb, taie kaizerul și lasă-l deoparte într-un bol.
  2. Sparge două ouă într-un bol, de la celelalte două folosește doar gălbenușul. Adaugă piper și puțină sare (opțional 2 linguri de lapte), amestecă până se omogenizează. Pune parmezanul ras și amestecă până se incorporează.
  3. Călește cu puțin ulei kaizerul până prinde o crustă frumoasă. Pune pastele (calde, nu le lăsa să se răcească) peste kaizer și amestecă. Adaugă compoziția de ou și brânză peste, oprește focul și învărte să ajungă peste tot. Servește.

Note

În momentul în care ai adăugat pastele peste kaizer, trebuie să te miști rapid și să pui compoziția de ou cu brânză pestele calde (nu uita focul pornit) pentru a obține un preparat cremos.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star