Rețetă de conopidă la cuptor cu iaurt
Pregătește-ți conopidă la cuptor cu iaurt dacă cauți o rețetă ușor de preparat și bogată în nutrienți. Este versatilă și ușor de personalizat, bogată în vitamine și minerale.
- Timp Preparare: 4:00
- Timp Gătire: 30
- Timp Total: 4:30
- Porții: 4 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: Mediteraneană
Ingrediente:
o conopidă mare.
125g iaurt simplu neîndulcit.
1 linguriță de pudră sau fulgi de ardei iute.
1 linguriță de turmeric.
1 linguriță de semințe de chimen negru.
1 linguriță de pulbere de coriandru.
1 linguriță de pulbere de chimen.
Mod de preparare:
- Taie conopida în buchețele mari apoi amestecă celelalte ingrediente într-un bol și adaugă conopida în ele să se marineze aprox. 3-4 ore sau peste noapte.
- Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, așeaz-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (poți să o dai cu puțin ulei) și coaceți buchețelele aprox. 30 de minute.
Note
Timpul în care lăsați conopida la cuptor depinde de cât de coaptă vă place.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 80kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 2g
- Grăsimi Sat: 1g
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 8g
- Fibre: 0
- Proteine: 5g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.