Print
conopidă prăjită într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă de conopidă la cuptor cu iaurt

Pregătește-ți conopidă la cuptor cu iaurt dacă cauți o rețetă ușor de preparat și bogată în nutrienți. Este versatilă și ușor de personalizat, bogată în vitamine și minerale.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 4:00
  • Timp Gătire: 30
  • Timp Total: 4:30
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Mediteraneană

Ingrediente:

o conopidă mare.

125g iaurt simplu neîndulcit.

1 linguriță de pudră sau fulgi de ardei iute.

1 linguriță de turmeric.

1 linguriță de semințe de chimen negru.

1 linguriță de pulbere de coriandru.

1 linguriță de pulbere de chimen.

Mod de preparare:

  1. Taie conopida în buchețele mari apoi amestecă celelalte ingrediente într-un bol și adaugă conopida în ele să se marineze aprox. 3-4 ore sau peste noapte.
  2. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, așeaz-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (poți să o dai cu puțin ulei) și coaceți buchețelele aprox. 30 de minute.

Note

Timpul în care lăsați conopida la cuptor depinde de cât de coaptă vă place.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 80kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 2g
  • Grăsimi Sat: 1g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 8g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 5g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star