Print
conopidă prăjită într-un bol

Rețetă conopidă prăjită

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)
loadingÎncarc…

Descriere:

Recomand această rețetă celor diabetici și nu numai, conopida prăjită va avea o aromă intensă, având valori nutriționale mici precum: 5.0g zahăr, grăsimi 2.2g, sare 0.13g, saturație 1.0g.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 4:00
  • Gătire: 30
  • Timp total: 4:30
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Mediteraneană

Ingrediente:

o conopidă mare.

125g iaurt simplu neîndulcit.

1 linguriță de pudră sau fulgi de ardei iute.

1 linguriță de turmeric.

1 linguriță de semințe de chimen negru.

1 linguriță de pulbere de coriandru.

1 linguriță de pulbere de chimen.


Mod de preparare:

1. Tăiați conopida în buchețele mari.

2. Amestecați celelalte ingrediente într-un bol.

3. Puneți conopida în amestec pentru marinat.

4. Lăsați conopida la marinat timp de cel puțin 3 sau 4 ore, recomandat ar fi peste noapte.

5. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade, puneți conopida într-o tavă și gătiți-o timp de 30 de minute.

Note

Timpul în care lăsați conopida la cuptor depinde de cât de coaptă vă place.

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII