
Rețetă conopidă prăjită
Descriere:
Recomand această rețetă celor diabetici și nu numai, conopida prăjită va avea o aromă intensă, având valori nutriționale mici precum: 5.0g zahăr, grăsimi 2.2g, sare 0.13g, saturație 1.0g.
Informații:
- Preparare: 4:00
- Gătire: 30
- Timp total: 4:30
- Cantitate: 4 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: Mediteraneană
Ingrediente:
o conopidă mare.
125g iaurt simplu neîndulcit.
1 linguriță de pudră sau fulgi de ardei iute.
1 linguriță de turmeric.
1 linguriță de semințe de chimen negru.
1 linguriță de pulbere de coriandru.
1 linguriță de pulbere de chimen.
Mod de preparare:
- Tăiați conopida în buchețele mari.
- Amestecați celelalte ingrediente într-un bol.
- Puneți conopida în amestec pentru marinat.
- Lăsați conopida la marinat timp de cel puțin 3 sau 4 ore, recomandat ar fi peste noapte.
- Preîncălziți cuptorul la 200 de grade, puneți conopida într-o tavă și gătiți-o timp de 30 de minute.
NoteTimpul în care lăsați conopida la cuptor depinde de cât de coaptă vă place.
Timpul în care lăsați conopida la cuptor depinde de cât de coaptă vă place.