Print
cartofi wedges cu coaja prăjiți la tigaie

Rețetă cartofi wedges cu coajă la tigaie

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Gătește cartofi wedges cu coajă la tigaie folosind această rețetă ușoară. Ușor de făcut, numai buni de servit ca garnitură pe lângă preparatele tale preferate.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 25 min
  • Gătire: 25 min
  • Timp total: 40 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1kg cartofi fierți în coajă.

sare după gust.

boia iute/dulce, cimbru, etc. (opțional).


Mod de preparare:

  1. Fierbe cartofii în coajă până se pot pătrunde ușor cu o furculiță. Taie-i ca pentru cartofi prăjiți dar bucăți mai mari, nu așa subțiri. Prăjește-i așa în coajă până devin aurii și scoate-i pe o farfurie tapetată cu hârtie. Asezonează-i, servește.
Note

Este important să nu tăiați cartofii prea subțiri, astfel încât să se păstreze textura crocantă și coaja lor delicioasă.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII