
Rețetă cartofi wedges cu coajă la tigaie
Descriere:
Gătește cartofi wedges cu coajă la tigaie folosind această rețetă ușoară. Ușor de făcut, numai buni de servit ca garnitură pe lângă preparatele tale preferate.
Informații:
- Preparare: 25 min
- Gătire: 25 min
- Timp total: 40 min
- Cantitate: 6 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: European
Ingrediente:
1kg cartofi fierți în coajă.
sare după gust.
boia iute/dulce, cimbru, etc. (opțional).
Mod de preparare:
- Fierbe cartofii în coajă până se pot pătrunde ușor cu o furculiță. Taie-i ca pentru cartofi prăjiți dar bucăți mai mari, nu așa subțiri. Prăjește-i așa în coajă până devin aurii și scoate-i pe o farfurie tapetată cu hârtie. Asezonează-i, servește.
NoteEste important să nu tăiați cartofii prea subțiri, astfel încât să se păstreze textura crocantă și coaja lor delicioasă.
Este important să nu tăiați cartofii prea subțiri, astfel încât să se păstreze textura crocantă și coaja lor delicioasă.