Gătește o masă consistentă și aromată folosind această rețetă simplă de cartofi țărănești la cuptor. Sunt ușor de făcut, iar combinația de cartofi fierți, bacon crocant, ceapă rumenită și condimente vor crea un deliciu rustic.
10 cartofi.
450g bacon sau kaizer.
5–6 căței de usturoi
2 cepe roșii sau albe.
puțin ulei.
sare, piper, boia dulce/iute, rozmarin, etc.
smântână și pătrunjel (opțional).
Poți să servești acest preparat cu smântână și pătrunjel tocat deasupra.
Poți să adaugi și alte condimente precum chimen, rozmarin, cimbru sau oregano.
În loc să servești preparatul cu smântână și pătrunjel, poți încerca să pui deasupra lui brânză rasă, ceapă verde sau chiar cu iaurt grecesc.
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.