Print
cârnați de casă la cuptor într-o tavă

Rețetă cârnați de casă la cuptor

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Sincer, nu-i nimic complicat să pregătești cârnați de casă la cuptor. Puțin pesmet, vin alb și niște rozmarin vor da un gust plăcut cârnaților și îi vor face perfect de servit alături de garnitura aleasă.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 40 min
  • Timp total: 45 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

1kg cârnați.

23 linguri pesmet.

12 linguri vin alb (sau suc de lămâie + 12 linguri apă).

12 crenguțe de rozmarin.


Mod de preparare:

  1. Pune cârnații (poți să îi tai bucăți de mărimi egale) într-o tavă sau vas yena, înțeapă-i cu o furculiță. Presară deasupra lor pesmet, stropește-i cu puțin vin alb și adaugă crenguțele de rozmarin. Acoperă tava sau vasul yena cu folie de aluminiu și lasă-i să se rumenească.
  2. Scoate cârnații după ce s-au rumenit pe o farfurie care are hârtie pusă pe ea, când grăsimea s-a scurs… servește-i calzi sau reci cu ce garnitură doriți.
Note

Înainte să pui cârnații la cuptor, dacă dorești să rezolvi garnitura dintr-un foc, poți să cureți niște cartofi (îi asezonezi) și să pui cârnații să se gătească deasupra cartofilor.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII