Print
aripioare de pui la tigaie pe un fund de lemn
buton-print buton-pinterest

Rețetă aripioare de pui la tigaie

Poți să-ți pregătești niște aripioare de pui la tigaie dacă cauți o opțiune rapidă și delicioasă pentru cina. Rețeta este ușoară, aripioarele sunt crocante la exterior și suculente la interior, fiind simplu condimentate pentru a scoate în evidență gustul puiului.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 30 min
  • Timp Gătire: 40 min
  • Timp Total: 70 min
  • Porții: 9 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

700-800g aripioare de pui.

ulei.

sare și piper după gust.

23 crenguțe de rozmarin sau rozmarin uscat.

Mod de preparare:

  1. Pune aripioarele de pui într-un vas și condimentează-le. Acoperă vasul cu o folie de plastic și lasă-l 10-20 de minute la frigider.
  2. Încinge uleiul apoi prăjește aripioarele până când se rumenesc bine pe ambele părți. Pune într-un bol 1-2 șervețele de hârtie apoi scoate aripioarele de pui prăjite pe el, hârtia va absorbi excesul de ulei.

Note

Puteți alege să le condimentați diferit, garnitura rămâne la alegerea dumneavoastră.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 200kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 1g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 15g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star