
Rețetă aripioare de pui la tigaie
Descriere:
Dacă dorești să prepari pentru cină ceva rapid și gustos, poți încerca să gătești niște aripioare de pui la tigaie. Aripioarele vor fi crocante și simplist condimentate dar gustoase și sațioase.
Informații:
- Preparare: 30 min
- Gătire: 40 min
- Timp total: 1 oră 10 min
- Cantitate: 9 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
700-800g aripioare de pui.
ulei.
sare și piper după gust.
2–3 crenguțe de rozmarin sau rozmarin uscat.
Mod de preparare:
- Pune aripioarele de pui într-un vas și condimentează-le. Acoperă vasul cu o folie de plastic și lasă-l 10-20 de minute la frigider.
- Încinge uleiul apoi prăjește aripioarele până când se rumenesc bine pe ambele părți. Pune într-un bol 1-2 șervețele de hârtie apoi scoate aripioarele de pui prăjite pe el, hârtia va absorbi excesul de ulei.
NotePuteți alege să le condimentați diferit, garnitura rămâne la alegerea dumneavoastră.
Puteți alege să le condimentați diferit, garnitura rămâne la alegerea dumneavoastră.