Print
marinada pentru porc

Marinadă pentru porc cu sos Worcestershire

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)
loadingÎncarc…

Descriere:

Această marinadă pentru porc se regăsește prin bucătăriile vestice, unele ingrediente fiind mai extravagante. Gustul este unul intens, carnea este fragedă numai bună. Sos-ul worcestershire poate fi înlocuit cu sos de soia sau ketchup.


Informații:

  • Author: alexandra
  • Preparare: 15 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 8 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

65 ml sos Worcestershire sau ketchup.

120 ml ulei de măsline/ulei normal.

80 ml sos de soia.

80 ml suc de lămâie.

20g praf de usturoi/usturoi.

50g busuioc uscat sau proaspăt.

12 fire de pătrunjel sau uscat după gust.

piper negru și sare după gust.

sos de ardei iute (opțional).


Mod de preparare:

1. Puneți într-un blender sosul de soia, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, pudra de usturoi sau 2 căței de usturoi (nu puneți în exces), busuiocul, pătrunjelul, piperul și sarea. Amestecă mix-ul la viteză mare 30 de secunde.

2. Toarnă marinada peste carne și lasă carnea să stea la frigider 8 ore. Apoi poți să gătești carnea exact cum vrei.

Note

Carnea poate să fie prăjită și la tigaie, dar recomand să o preparați la cuptor.

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII