Print
ciuperci pleurotus prăjite la tigaie cu usturoi
buton-print buton-pinterest

Ciuperci pleurotus prăjite la tigaie

Pregătește-ți ciuperci pleurotus prăjite la tigaie ca masă principală sau ca garnitură. Rețeta este ușoară și aromată.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 25 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

500g ciuperci pleurotus.

23 căței de usturoi.

1 legătură de ceapă verde și pătrunjel.

sare și piper negru după gust.

Mod de preparare:

  1. Taie ceapa verde mărunt (n-ai nevoie de frunze), toacă usturoiul mărunt. Spală ciupercile, tamponează-le cu servețele de hârtie pentru a elimina apa rămasă pe ele. Dacă ciupercile-s prea mari, feliează-le. Călește ceapa și usturoiul 1-2 minute, adaugă apoi ciupercile și călește-le până s-au gătit complet. Servește.

Note

Servește-le cu mărar tocat deasupra, poți să adaugi și alte condimente precum chilli, rozmarin sau oregano.

Poți să adaugi și alte legume cum ar fi ardei, roșii, spanac.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 42kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 1g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 8g
  • Fibre: 4g
  • Proteine: 6g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star