Print
chiftele de curcan cu spanac facute biluțe pe o tavă
buton-print buton-pinterest

Rețetă chiftele de curcan cu spanac

Prepară chiftele de curcan cu spanac la cuptor fără ulei. Rețeta este una simplă și sănătoasă, cu doar 6 ingrediente și jumătate de oră cina-i gata. Înainte să le serviți puteți să presărați deasupra lor frunze de pătrunjel.

info

  • Author: Alexandra
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 15 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Antreuri & Gustări
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

450g carne de curcan măcinată.

120g pesmet.

spanac tăiat mărunt.

1 ou.

2 lingurițe praf de ceapă.

2 lingurițe praf de usturoi.

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C.
  2. Combinați într-un bol carnea de curcan, pesmetul, spanacul, oul, praful de ceapă și praful de usturoi. Formați din amestec chifteluțele și așezați-le la 5cm distanță între ele pe o foaie de copt.
  3. Coaceți chifteluțele în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și exteriorul este rumenit, 15-20 de minute ar trebui să fie suficient.

Note

Vă recomand aceste chifteluțe alături de un piure sau chiar orez.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 153kcal
  • Zahăr: 0,7g
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 4,7g
  • Grăsimi Sat: 1,3g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 9,9g
  • Fibre: 1,4g
  • Proteine: 16g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru AlexandraAlexandra

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star