Carne tocată cu parmezan la cuptor

Recipe by AlexandraCourse: CinăCuisine: ItaliaDifficulty: Ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Calorii

488

cal

Carne tocată cu parmezan la cuptor, o servesc cu piure de cartofi, sos de ciuperci și fasole verde. Mix-ul de condimente formează o aromă excelentă, simțindu-se prezența continuă a parmezanului. Opțional puteți adăuga puțină apă atunci când o puneți la cuptor, mie-mi place puțin mai uscată.

Ingrediente:

  • 450g carne de vită măcinată.

  • 60g de pesmet.

  • 100g parmezan ras sau după gust.

  • 2 ouă mari.

  • 1 linguriță de sos Worcestershire sau sos de soia.

  • 1 cățel de usturoi, tocat.

  • busuioc, oregano, rozmarin, pătrunjel, cimbru, praf de usturoi, sare, piper negru după gust.

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 200 grade °C.
  • Combinați carnea de vită, pesmetul, brânza parmezan, ouăle, sosul Worcestershire sau cel de soia, usturoiul și condimentele într-un castron mare. Transferați apoi amestecul într-o tavă de pâine.
  • Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute.

Note:

  • Vă recomand să serviți alături de piure sau fasole la metru.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.