carne tocată cu parmezan la cuptor în tavă
Print

Carne tocată cu parmezan la cuptor

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Acordă o notă rețetei.)

Încarc…

Informativ

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 30 min
  • Timp total: 40 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Cină
  • Bucătărie: Italia

Descriere

Alături de piure, sos de ciuperci sau alte garnituri simple poți să servești carne tocată cu parmezan la cuptor. Mix-ul de condimente și parmezanul vor da un gust și textură intensă cărnii.


Ingrediente:

450g carne de vită măcinată.

60g de pesmet.

100g parmezan ras sau după gust.

2 ouă mari.

1 linguriță de sos Worcestershire sau sos de soia.

1 cățel de usturoi, tocat.

busuioc, oregano, rozmarin, pătrunjel, cimbru, praf de usturoi, sare, piper negru după gust.


Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 200 grade °C.

2. Combinați carnea de vită, pesmetul, brânza parmezan, ouăle, sosul Worcestershire sau cel de soia, usturoiul și condimentele într-un castron mare. Transferați apoi amestecul într-o tavă de pâine.

3. Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute.

Note

Vă recomand să serviți alături de piure sau fasole la metru.

Ai folosit rețeta noastră?

Publică o imagine pe instagram, tag @pezona.ro cu hashtag-ul #potșieu să vedem ce ți-a ieșit!

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII

Expune-ți părerea despre rețetă

Înainte de a posta, accepți politica de confidențialitate ?