Carne tocată cu parmezan la cuptor
Informativ
- Preparare: 10 min
- Gătire: 30 min
- Timp total: 40 min
- Cantitate: 4 porții
- Categorie: Cină
- Bucătărie: Italia
Descriere
Alături de piure, sos de ciuperci sau alte garnituri simple poți să servești carne tocată cu parmezan la cuptor. Mix-ul de condimente și parmezanul vor da un gust și textură intensă cărnii.
Ingrediente:
450g carne de vită măcinată.
60g de pesmet.
100g parmezan ras sau după gust.
2 ouă mari.
1 linguriță de sos Worcestershire sau sos de soia.
1 cățel de usturoi, tocat.
busuioc, oregano, rozmarin, pătrunjel, cimbru, praf de usturoi, sare, piper negru după gust.
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 200 grade °C.
2. Combinați carnea de vită, pesmetul, brânza parmezan, ouăle, sosul Worcestershire sau cel de soia, usturoiul și condimentele într-un castron mare. Transferați apoi amestecul într-o tavă de pâine.
3. Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute.
Note
Vă recomand să serviți alături de piure sau fasole la metru.